360 Fysio

360 Fysio is een gelegen aan Wilgenpas 2 in Unknown.

Meer informatie over 360 Fysio in Unknown

360Fysio is het meest complete fysiotherapeutisch centrum in de regio. Ze bieden meerdere specialismen en een brede deskundigheid. Ze kijken altijd naar de totale mens en werken aan zowel het symptoom als de oorzaak van de klacht. Er is altijd een maatwerk aanpak mogelijk. Het team bestaat uit deskundige therapeuten die gebruik maken van elkaars kennis en specialismen. Ze bieden een breed spectrum van methodieken en therapievormen en blijven hun vakkennis vergroten. Daarnaast bieden ze ook complementaire zorg, zoals acupunctuur, mindfulness en leefstijlcoaching. Het dienstenaanbod bestaat uit reguliere fysiotherapie, waarvan de vergoeding afhankelijk is van leeftijd en reden van behandeling, en complementaire zorg, waarvoor aanvullende verzekering nodig is. Het centrum is aangesloten bij nagenoeg alle zorgverzekeraars. Je kunt contact met hen opnemen voor een intakegesprek.

Wil je weten wat 360 Fysio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 360 Fysio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 360 Fysio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 360 Fysio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar 360 Fysio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 360 Fysio

Bezoekers bekeken ook