Burgemeester van Zaltbommel – evenementvergunning verleend voor het evenement Two Rivers Marathon door de gemeente Zaltbommel en Maasdriel op 17 maart 2024

DeMaasdrielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Burgemeester van Zaltbommel – evenementvergunning verleend voor het evenement Two Rivers Marathon door de gemeente Zaltbommel en Maasdriel op 17 maart 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester verleende een evenementvergunning (artikel 2:25 van de APV): •Aan: Stichting Two Rivers Marathon •Evenement: marathonwedstrijd •Locatie: door de gemeente Zaltbommel en Maasdriel •Datum: 17 maart 2024 •Zaaknummer: 863447   Dit besluit is op 27 februari 2024 verzonden.   Vragen ? Hebt u vragen of opmerkingen over dit besluit? Neem dan contact op met de afdeling Leefomgeving via telefoonnummer 14 0418.   Niet mee eens? Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen schriftelijk bezwaar maken. Vermeld altijd de redenen van uw bezwaar en het kenmerk van dit besluit. U stuurt uw bezwaarschrift binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit naar de gemeente. Dit kan per post of digitaal (via een formulier op de website). Dit besluit treedt direct in werking, ook als u bezwaar maakt. Als u dit niet wilt, vraag dan de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te treffen. U stelt hiervoor een verzoekschrift op. Dit kan alleen als u ook bezwaar heeft gemaakt en uw zaak spoed heeft. Dit verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Dit kan ook digitaal. Kijk op de site https://mijn.rechtspraak.nl/start/burger voor de voorwaarden. Vraagt u een voorlopige voorziening aan, dan moet u griffierecht betalen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaasdrielgids.nl op 01-03-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maasdriel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaasdrielgids.nl
Redactie deMaasdrielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maasdriel
  2. 413abd32255c7ff4d5b299ab65a37cb2

Gerelateerde berichten