A&A Rioolontstopping Actief & Alert

A&A Rioolontstopping Actief & Alert is een Loodgieter gelegen aan Vossenweide in Unknown.

Meer informatie over A&A Rioolontstopping Actief & Alert in Unknown

Wij bieden al meer dan 20 jaar ontstoppingsdiensten aan particulieren en bedrijven. In die tijd hebben we meer dan 20.000 verstoppingen opgelost. Naast ontstoppingsdiensten bieden we ook onderhoudswerkzaamheden aan en kunnen we een nieuwe riolering aanleggen. We geven graag advies en maken een vrijblijvende offerte tegen de scherpste prijs. Ons werkgebied bevindt zich in de driehoek Tilburg, Utrecht en Nijmegen. Onze tarieven zijn zeer concurrerend en inclusief voorrijkosten, monteur en gebruik van apparatuur. 95% van de verstoppingen wordt binnen een half uur opgelost. We rekenen geen autokosten binnen ons werkgebied. Op alle door ons ontstopte en gereinigde rioleringen geldt een garantie van drie maanden. Eventuele verstoppingen binnen deze termijn worden gratis verholpen, tenzij ze zijn veroorzaakt door verzakkingen, breuk, oneigenlijk gebruik of voorwerpen die niet via het riool afgevoerd mogen worden. Bij garantie voeren we een inspectie uit en als er gebreken zijn, moeten deze worden betaald. Als er geen gebreken zijn, is de ontstopping en inspectie gratis. Bij ons betaalt u alleen als de rioolverstopping daadwerkelijk is verholpen. Kosten worden in rekening gebracht als er obstakels in de afvoerleiding zijn of als putten, septictanks of vetvangers geleegd moeten worden. Daarnaast moet de toestand van de afvoerleiding voldoen aan bepaalde normen. We.

Wil je weten wat A&A Rioolontstopping Actief & Alert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van A&A Rioolontstopping Actief & Alert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij A&A Rioolontstopping Actief & Alert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je A&A Rioolontstopping Actief & Alert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar A&A Rioolontstopping Actief & Alert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. A&A Rioolontstopping Actief & Alert

Bezoekers bekeken ook