Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys

Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys is een Maaltijdbezorging gelegen aan Kerkstraat 9A in Unknown.

Meer informatie over Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys in Unknown

Bij het Eethuys kunt u terecht voor heerlijke bezorg- en afhaalmaaltijden. Op het menu staan onder andere broodjes, tosti's, burgers, frituur, poké bowls en lunch voor groepen. Nieuw op de menukaart zijn de tosti's, die goed belegd zijn en worden geserveerd met een bijpassende saus en rauwkost. Daarnaast kunt u ook een kleine tomatensoep bij uw tosti bestellen voor €3,50. Het Eethuys is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 18:00 uur. U kunt uw bestelling telefonisch of via WhatsApp doorgeven. De maaltijden worden gratis aan huis bezorgd, met name tijdens de lunch tussen 11:30 en 14:00 uur. U kunt betalen aan de deur met pin of contant, maar het is ook mogelijk om een betaalverzoek via WhatsApp te ontvangen.

Wil je weten wat Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afhaal en Bezorgrestaurant Het Eethuys

Bezoekers bekeken ook