Autobedrijf Lobregt

Autobedrijf Lobregt is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Burgemeester van Randwijckstraat 74 in Unknown.

Meer informatie over Autobedrijf Lobregt in Unknown

Autobedrijf Lobregt is al meer dan 50 jaar een betrouwbaar en betaalbaar familiebedrijf dat bekend staat om zijn gastvrije service. Ze zijn RDW-erkend en bieden onderhoud en reparatie aan voor alle merken, met specialisatie in Opel. Daarnaast hebben ze betaalbare en betrouwbare occasions te koop en kunnen ze ook een aankoopkeuring uitvoeren. In hun eigen werkplaats, die voorzien is van de nieuwste gereedschappen en computersystemen, kunnen ze elke klus aan. Ze zijn ook gemakkelijk bereikbaar, op slechts 10 minuten van de A2. Autobedrijf Lobregt hecht veel waarde aan persoonlijk contact en heeft een vaste klantenkring opgebouwd. Vanaf 1 november 2022 passen ze hun prijzen aan en hanteren ze een uurtarief van €65. Verder bieden ze een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en altijd een prijsopgave vooraf. Klanten prijzen het bedrijf om hun betrouwbaarheid, vakmanschap en klantvriendelijkheid. Voor vragen en afspraken kunnen klanten contact opnemen via telefoon, e-mail of een bezoek brengen aan de showroom.

Wil je weten wat Autobedrijf Lobregt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Lobregt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Lobregt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Lobregt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Autobedrijf Lobregt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Lobregt

Bezoekers bekeken ook