Gemeente Maasdriel - instellen van 30 km/uur zones - diverse locaties te Rossum

DeMaasdrielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Maasdriel - instellen van 30 km/uur zones - diverse locaties te Rossum.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Besluit: 1.door plaatsing van de verkeersborden model A1-30-ZB (maximumsnelheid van 30 km/uur, zonaal uitgevoerd) en A2-30-ZE (einde maximumsnelheid van 30 km/uur, zonaal uitgevoerd), zoals bedoeld in Bijlage 1 van het RVV 1990, een maximumsnelheid van 30 km/uur in te stellen in Rossum op de hieronder genoemde locaties: -Antonie Weijgertzeplein; -Beatrixstraat; -Beekforel; -Bernhardstraat -Burgemeester Slootspad; -Burg. van Goelst Meijerweg; -C.H. van Maanenstraat; -Doorningstraat; -Graskarper; -H.C. de Jonghweg, van de kruising met de Burchtstraat tot aan de bestaande bebouwde komgrens; -Hogeweg, van de kruising met de Burchtstraat tot aan de bestaande bebouwde komgrens; -J.E.S. Holthausstraat; -Julianaweg; -Kerkstraat, van de kruising met de Burgemeester van Randwijckstraat tot aan de Maasdijk; -Koninginnelaan; -Koningstraat; -Maarten van Rossumstraat, van de kruising met de Burchtstraat tot aan de bestaande bebouwde komgrens; -Maasdijk, van de bebouwde komgrens tot aansluitend aan de bestaande 30 km zone; -Nieuwe Kruisstraat; -Oranjehof; -Oude Kruisstraat; -Torenlaan; -Rietvoorn; -Schoolstraat; -Secretaris Janssenstraat; -Stekelbaars; -Van Thielenhof; -Vergt; -Waalstoep, van de kruising met de Burchtstraat tot aan de bestaande bebouwde komgrens; -Wetering; -Weteringshoek; -Wilhelminastraat; -Willem- Alexanderstraat; -Zonnebaars; 2.een en ander uit te voeren zoals afgebeeld op de, bij dit verkeersbesluit behorende, in bijlage bijgevoegde situatietekeningen: -GVVP-03-TEK-01 (blad 1), 30 zone Rossum, opbreektekening blad 1 -GVVP-03-TEK-01 (blad 2), 30 zone Rossum, opbreektekening blad 2 -GVVP-03-TEK-02 (blad 1), 30 zone Rossum, verhardingstekening blad 1 -GVVP-03-TEK-02 (blad 2), 30 zone Rossum, verhardingstekening blad 2

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deMaasdrielgids.nl op 14-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Maasdriel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaasdrielgids.nl
Redactie deMaasdrielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maasdriel
  2. be4513b285c84b505bdb7d8127e0c358

Gerelateerde berichten