Boerderij De Spijken

Boerderij De Spijken is een Kampeerterrein gelegen aan Lange Achterdijk 1 in Unknown.

Meer informatie over Boerderij De Spijken in Unknown

Boerderij de Spijken in de Bommelerwaard is een plek waar je je meteen thuis voelt. Hier geldt: niets moet, niksen mag. Je kunt hier heerlijk onthaasten en genieten van het buitenleven. Op de minicamping word je gastvrij ontvangen en zijn er 14 ruime staanplaatsen beschikbaar. Het sanitair is verwarmd en er is zelfs een huiskamer chalet/blokhut te huur. Vanaf de camping heb je een vrij uitzicht en zijn er mogelijkheden om te fietsen en wandelen. Daarnaast biedt Boerderij de Spijken ook Bed and Breakfast aan. Er zijn twee mooie ruime kamers op de begane grond, beide landelijk gelegen. Beide kamers hebben eigen sanitair en een keuken. Eén van de kamers is zelfs toegankelijk voor mindervalide mensen. Bij Boerderij de Spijken ben je van harte welkom. Je wordt gastvrij ontvangen door Gérard en/of Truus Kras. Naast de minicamping en de Bed and Breakfast, zijn er ook koeien en pony's aanwezig op de boerderij. Daarnaast is er een kaarsenmakerij waar je ambachtelijk kaarsen kunt maken. Een bezoeker die in juni op de camping is geweest, is zeer enthousiast. De camping is heel netjes, gastvrij en ruim opgezet. Ze hebben een geweldige tijd gehad.

Wil je weten wat Boerderij De Spijken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij De Spijken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij De Spijken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij De Spijken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Boerderij De Spijken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij De Spijken

Bezoekers bekeken ook