Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen)

Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) is een Conferentieoord gelegen aan Veilingweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) in Unknown

Bij Boerderij Zonneveld is brainstormen terwijl het gras onder je voeten kriebelt de normaalste zaak van de wereld. Op deze boerderij kun je niet alleen werken, maar ook genieten van het pure boerenleven in je vrije tijd. Er zijn allerlei activiteiten te beleven, zoals een activiteit met je familie of vriendengroep of juist samen rustig brunchen. Op de boerderij kun je snuffelen in het winkeltje of genieten op het zelf-service terras. Daarnaast is de boerderij een sfeervolle omgeving die geschikt is voor meetings, vertrouwelijke gesprekken of zakelijke borrels. Ook kun je hier uitgebreid vergaderen en brainstormen. Als je even wilt ontspannen, kun je op de boerderij genieten van de buitenlucht en een kijkje nemen bij de dieren. Boerderij Zonneveld staat bekend om zijn streekproducten, landelijke ligging en gastvrijheid. Voor groepen op reservering is de boerderij dagelijks geopend. Het winkeltje en het terras zijn ook dagelijks open.

Wil je weten wat Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij Zonneveld (slapen, terras, vergaderen)

Bezoekers bekeken ook