Bonte Installaties

Bonte Installaties is een Installatiebedrijf gelegen aan Architronlaan 2-61 in Unknown.

Meer informatie over Bonte Installaties in Unknown

Bonte Installaties is een expert op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Ze zijn gespecialiseerd in de realisatie van seriematige woningbouw, appartementen, renovatie en transformatie. Samen met hun partners zorgen ze voor complete woonhuis installaties op het gebied van loodgieterswerk, ventilatie en klimaat. Ze werken met de nieuwste technieken en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Bonte is gecertificeerd volgens de BRL 6000-AB en de 6000-21, wat betekent dat ze voorop lopen in de energietransitie. Ze installeren gasloze woningen en passen duurzame oplossingen toe in hun installaties. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit, milieu en de medewerkers.

Wil je weten wat Bonte Installaties verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonte Installaties of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonte Installaties? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonte Installaties het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Bonte Installaties reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonte Installaties

Bezoekers bekeken ook