Briekantiek

Briekantiek is een Winkel voor antiek meubilair gelegen aan Voorneseweg 10 in Unknown.

Meer informatie over Briekantiek in Unknown

BRIEKANTIEK in Heerewaarden is gelegen tussen de Maas en de Waal en is gevestigd in een oude steenfabriek aan de Maas. Sjoerd en Gertha van 't Oever hebben op een terrein van 3000 m2 unieke objecten verzameld, eerst voor henzelf en later ook voor verkoop. De collectie bestaat onder andere uit decoratieve, industriële ijzerwaren, antieke bouwmaterialen, tuinornamenten, zelf ontworpen tafels, bijzondere meubels en kachels uit verschillende landen, antiek, verlichting, vintage, kunst en design. Daarnaast hebben ze ook een afdeling Tribale Kunst met objecten uit Afrika, Nieuw-Guinea, Indonesië, Nepal en India. Het is een soort "UITDRAGERIJ-MUSEUM" dat je niet in woorden kunt beschrijven. Ze nodigen iedereen uit om persoonlijk de sfeer te komen proeven en te ontdekken hoe ze hun woongenot kunnen verhogen. Het adres is Voorneseweg 10 in Heerewaarden en ze zijn elke zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, evenals op de 2e paas-, pinkster- en kerstdag. Let op: ze zijn altijd gesloten in januari. Er is een pinautomaat aanwezig en ze hebben ook een etalage in Den Bosch op Sint Jorisstraat 19. Daarnaast staan ze altijd op de Verzamelbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht op stand 8606. Ze raden ook aan om de "Verbeke.

Wil je weten wat Briekantiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Briekantiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Briekantiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Briekantiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Briekantiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Briekantiek

Bezoekers bekeken ook