Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom

Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom is een Bakkerij gelegen aan Monseigneur Zwijsenplein 12 in Unknown.

Meer informatie over Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom in Unknown

Bij Brood&Zo hebben ze wekelijkse aanbiedingen zoals 3 broden voor €8,00 op maandag, rozijnenbollen 5 + 1 gratis op woensdag en 4 meergranenbroden halen = 3 betalen op donderdag. Daarnaast hebben ze ook wisselende aanbiedingen zoals krentenbol voor €3.55, brood van de maand HERFSTBRIES voor €2.40, caramel bavarois taartje voor €11.95, speculaas cake taartje voor €6.95 en herfstbrood gevuld voor €5.95. Je kunt bestellingen plaatsen via het bestelformulier op hun website of door te bellen of te mailen. Ze hebben een assortiment van brood, taarten, gebakjes, belegde broodjes en meer. De bakkerij is elke dag geopend van 7.30u tot 18.00u, behalve op zondag. Op donderdag en vrijdag zijn ze open tot 20.00u.

Wil je weten wat Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Brood&Zo - Brood en banketbakkerij met lunchroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brood&Zo – Brood en banketbakkerij met lunchroom

Bezoekers bekeken ook