Camperplaats Het Uilennest

Camperplaats Het Uilennest is een Camperplaats gelegen aan Groenestraat 2A in Unknown.

Meer informatie over Camperplaats Het Uilennest in Unknown

In het centrum van Gemert, Nederland, is er een officiële camperplaats op het Sint Gerardusplein. De parkeerplaats is bedekt met grind en heeft geen voorzieningen. Het is een rustig stadje met een parkeerplaats vlakbij het centrum, maar de ingang en uitgang kunnen krap zijn, afhankelijk van hoe vol de parkeerplaats is. Let op dat er maximaal 48 uur geparkeerd mag worden. Overdag is er verkeer op het grindplein, maar 's nachts is het rustig. Er is een bakker aan de overkant van de weg, maar verder zijn er geen faciliteiten. Ondanks de geluiden van de kerkklokken 's nachts, is het een aangename plek met vriendelijke mensen. Er is geen water of elektriciteit, maar er is een toilet beschikbaar in het stadhuis tijdens kantooruren. Ook is er een mooie bakkerij in de buurt. Kortom, het is een goede plek om te verblijven als je geen problemen hebt met het geluid van de kerkklokken en als je het niet erg vindt om in het centrum van het dorp te staan.

Wil je weten wat Camperplaats Het Uilennest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camperplaats Het Uilennest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camperplaats Het Uilennest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camperplaats Het Uilennest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Camperplaats Het Uilennest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camperplaats Het Uilennest

Bezoekers bekeken ook