Cocoas Massage & Spa

Cocoas Massage & Spa is een Massagetherapeut gelegen aan Sint Annatroonstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Cocoas Massage & Spa in Unknown

Cocoas Massages is een massagepraktijk opgericht in Costa Rica in 2004, maar nu gevestigd in Kerkdriel, Nederland. Ze bieden verschillende soorten massages en maken gebruik van gezichts- en lichaamsapparatuur. Massage therapie is een eeuwenoude en effectieve methode om het lichaam en de geest te verwennen en te ontspannen. Het kan helpen bij stress, vermoeidheid en hoofdpijn. Cocoas Massages combineert de behandeling met aromatherapie of kruidenproducten voor een persoonlijke benadering. Er zijn positieve beoordelingen van tevreden klanten. Je kunt contact opnemen met Carolina Miranda voor een afspraak via telefoon of e-mail. Behandelingen zijn alleen op afspraak en als je je afspraak wilt verzetten, moet dit minimaal 24 uur van tevoren worden gemeld.

Wil je weten wat Cocoas Massage & Spa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cocoas Massage & Spa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cocoas Massage & Spa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cocoas Massage & Spa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Cocoas Massage & Spa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cocoas Massage & Spa

Bezoekers bekeken ook