Creativefun.nl

Creativefun.nl is een Hobbywinkel gelegen aan Kromsteeg 16 in Unknown.

Meer informatie over Creativefun.nl in Unknown

Creativefun.nl is een winkel die hotfixproducten verkoopt tegen scherpe prijzen. Ze leveren Rhinestone hotfixsteentjes van Chinese AAAA kwaliteit, maar ook steentjes van betere kwaliteiten zoals DMC, Swainstone, CreativeCrystals en Preciosa. Ze presenteren trots hun nieuwe steen, CreativeCrystals, met 16 facetten voor een luxe uitstraling. Naast hotfixproducten verkopen ze ook sportkleding, pakjes en panty's op hun andere website, creativesportswear.nl. Ze hebben ook een assortiment skatewear met merken zoals Chloe Noel en hun eigen lijn. Op hun nieuwe Facebook/Instagram pagina, CreativeStudio, tonen ze alle creaties gemaakt in hun atelier. Ze hopen klanten van dienst te kunnen zijn en bieden speciale prijzen aan voor verenigingen en grote afnemers. De winkel is gesloten van vrijdag 20 oktober 2023 tot en met zondag 22 oktober, maar vanaf maandag zijn ze weer geopend. Ze verkopen ook een cream met glitters in de kleuren rood, wit en geel voor op haar en huid, die makkelijk aan te brengen is en niet schadelijk is.

Wil je weten wat Creativefun.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Creativefun.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Creativefun.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Creativefun.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Creativefun.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Creativefun.nl

Bezoekers bekeken ook