DA Drogisterij

DA Drogisterij is een Drogisterij gelegen aan Drogisterij & Parfumerie van der Schoot, Raadhuis 7 DA in Unknown.

Meer informatie over DA Drogisterij in Unknown

Bij DA Drogisterij & Parfumerie van der Schoot kun je je bestelling ophalen in meer dan 300 winkels en is er gratis verzending vanaf 35 euro. Als je voor 21.00 uur bestelt, heb je je bestelling binnen 2 dagen in huis. De winkel heeft een beoordeling van 8.6 uit 2.806 reviews. De drogisterij en parfumerie in Hedel is een bijzonder familiebedrijf dat al sinds 1983 bestaat. Het assortiment is aangepast aan de behoeften van de klanten, zodat ze zelden misgrijpen. Naast drogisterij-artikelen kun je er ook terecht voor een groot assortiment parfums, cadeaus en sieraden. De winkel is actief op social media, waar klanten op de hoogte worden gehouden van winacties en nieuwe producten. Ook worden er twee keer per jaar leuke Ladiesnight-evenementen georganiseerd. Daarnaast biedt de winkel aanvullende diensten zoals een fotoservice en de mogelijkheid om online medicijnen te bestellen.

Wil je weten wat DA Drogisterij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DA Drogisterij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DA Drogisterij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DA Drogisterij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar DA Drogisterij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DA Drogisterij

Bezoekers bekeken ook