De Groot Kachels

De Groot Kachels is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Bulkseweg 13 in Unknown.

Meer informatie over De Groot Kachels in Unknown

Bij De Groot Kachels kun je terecht voor het kopen van een haard of gaskachel. Ze hebben een CO-Vrij certificering en bieden ook oplossingen voor huizen zonder aardgas. Op Instagram posten ze regelmatig updates. De Groot Kachels staat bekend om de hoge kwaliteit en maatwerk van hun producten. Klanten zijn tevreden over de service en het vriendelijke personeel. Het enige minpuntje is dat een klant 3 weken langer moest wachten op de kachel dan verwacht. Desondanks zijn de meeste klanten erg tevreden en bevelen ze De Groot Kachels aan. Er wordt ook positief gesproken over de snelle levering en de goede kwaliteit van de haarden. Al met al is het een betrouwbare firma met vriendelijk personeel en een mooi product. Simone is het aanspreekpunt voor De Groot Kachels en wordt geprezen om haar duidelijke en directe communicatie. Ze denkt goed mee met de klanten en wordt daarom zeker aanbevolen.

Wil je weten wat De Groot Kachels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groot Kachels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groot Kachels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groot Kachels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Groot Kachels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Groot Kachels

Bezoekers bekeken ook