De hertog Schoorsteentechniek bv

De hertog Schoorsteentechniek bv is een Schoorsteenveger gelegen aan Heerewaardensestraat 5 in Unknown.

Meer informatie over De hertog Schoorsteentechniek bv in Unknown

De Hertog Vegers is een erkend en gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf met ruime ervaring in dak- en schoorsteen gerelateerde diensten. Op hun website vindt u alles over de schoonmaak en reparatie van uw dak, schoorsteen, dakkapel en zonnepanelen. Ze bieden ook professionele schoorsteenvegen aan, waarbij ze benadrukken dat dit een gespecialiseerde klus is die niet zonder risico is. Daarom raden ze aan om uw schoorsteen te laten vegen door een professionele schoorsteenveger met bijna 20 jaar ervaring. Het bedrijf heeft verschillende vestigingen, waaronder in Rotterdam, Eindhoven, Utrecht en Tilburg. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar en staan klaar om vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen. Ze bieden ook een service aan om zonnepanelen professioneel te reinigen, om zo meer rendement uit de panelen te halen. De prijs hiervoor is vanaf €7,00 per 1m2. Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met hen opnemen.

Wil je weten wat De hertog Schoorsteentechniek bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De hertog Schoorsteentechniek bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De hertog Schoorsteentechniek bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De hertog Schoorsteentechniek bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De hertog Schoorsteentechniek bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De hertog Schoorsteentechniek bv

Bezoekers bekeken ook