De Lotus

De Lotus is een Chinees afhaalrestaurant gelegen aan Stationsweg 1 in Unknown.

Meer informatie over De Lotus in Unknown

Welkom bij de Lotus Hedel, een veelzijdig restaurant dat de traditionele Chinese keuken bereidt. Het restaurant heeft een capaciteit voor 75 personen en heeft ook een apart afhaalgedeelte. Hierdoor heeft u tijdens uw bezoek aan het restaurant geen last van het afhaalgedeelte. U kunt kiezen van een uitgebreide menukaart, maar u kunt ook uw bestelling telefonisch doorgeven en deze afhalen. De Lotus Hedel biedt ook catering aan, waarbij het eten wordt geleverd in speciale cateringbakken. Het restaurant is elke dag van de week en op alle feestdagen geopend. De openingstijden variëren, maar u kunt altijd terecht voor een heerlijke maaltijd. De contactgegevens van de Lotus Hedel zijn te vinden op de website. Geniet van de sfeer en lees de reviews om een indruk te krijgen van wat u kunt verwachten bij de Lotus Hedel.

Wil je weten wat De Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lotus

Bezoekers bekeken ook