De Pub Rossum

De Pub Rossum is een Café gelegen aan Waaldijk 1 in Unknown.

Meer informatie over De Pub Rossum in Unknown

Emily is terug in de Pub en samen met het pubteam zorgt ze ervoor dat gasten zich welkom voelen. Ze heeft veel kennis over speciale bieren en bepaalt samen met Bram de samenstelling van de 110 speciale bieren in de Pub. Naast het drinken van bier kun je ook genieten van live acts, pubquizzen en het open podium voor lokaal talent. Daarnaast kun je op de website meer informatie vinden over De Pub, een high-beer en andere activiteiten. Op de facebookpagina worden de activiteiten en aanbiedingen in de Pub bijgehouden. Ook is er een bistro genaamd In Petto waar je kunt genieten van een 3-gangen diner voor €49,50 per persoon. De openingstijden van de bistro zijn van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur en de Pub is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur. Op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag is de bistro geopend, dus reserveer snel!

Wil je weten wat De Pub Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pub Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pub Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pub Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Pub Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pub Rossum

Bezoekers bekeken ook