De Sterregaard

De Sterregaard is een Biologische boerderij gelegen aan Middelingenseweg 51 in Unknown.

Meer informatie over De Sterregaard in Unknown

Biologisch-dynamisch fruitteeltbedrijf de Sterregaard in Hedel is gespecialiseerd in oud-Hollandse vruchten en levert rechtstreeks aan klanten. Ze hebben meer dan vijftig verschillende vruchtrassen, waaronder Sterappels, Notarisappels, Zoete Bloemee en Goudreinetten. Op hun twee hectare grote boomgaard zijn ook verschillende andere vruchten en noten aangeplant. Naast fruit kweken ze ook kleinschalig groenten en kruiden, zonder gebruik te maken van kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen. In de boomgaard staan bijenvolken van imker Hayo Velthuis, die zorgen voor bestuiving en honingproductie. De Sterregaard wordt regelmatig genoemd in de media en op hun website zijn recepten en een archief te vinden.

Wil je weten wat De Sterregaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Sterregaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Sterregaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Sterregaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Sterregaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Sterregaard

Bezoekers bekeken ook