De Zandmeren

De Zandmeren is een Vakantiepark gelegen aan Zandstraat 8 in Unknown.

Meer informatie over De Zandmeren in Unknown

Welkom bij de Zandmeren, een prachtig recreatiepark gelegen in de Bommelerwaard, een van de mooiste gebieden in Rivierenland. Dit park biedt rust, natuur, ontspanning en vermaak voor iedereen. Gelegen aan de Maas, is het een ideale locatie voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar rust. De zonsondergangen hier zijn adembenemend mooi. Je kunt hier overnachten in een van de unieke accommodaties op of aan het water, of je kunt aanmeren in de haven. Daarnaast kun je genieten van heerlijk eten en drinken in ons gezellige restaurant Brandend Zand. We bieden ook oplaadpunten voor elektrische fietsen, gratis parkeergelegenheid en unieke ligplaatsen. Kortom, een geweldige plek om te investeren in een recreatiewoning, te ontspannen en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Wil je weten wat De Zandmeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zandmeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zandmeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zandmeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Zandmeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zandmeren

Bezoekers bekeken ook