Deli Harmony B.V.

Deli Harmony B.V. is een Winkel gelegen aan De Kampen, De Hootkamp 6 in Unknown.

Meer informatie over Deli Harmony B.V. in Unknown

Deli Harmony is een bedrijf dat gespecialiseerd is in biologisch vlees en biedt een breed assortiment aan vleeswaren, worstsoorten en verse vleesproducten. Ze werken samen met biologische boeren die zich inzetten voor dierenwelzijn en het milieu. Het bedrijf garandeert de hoogste kwaliteit door gebruik te maken van de beste grondstoffen en innovatieve technieken. Oprichter Henk van Oers heeft al meer dan 30 jaar ervaring in biologisch vlees en heeft Deli Harmony opgericht met als doel het produceren van kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs. Het bedrijf levert aan biologische slagers, natuurvoedingswinkels, supermarkten en andere voedingsindustrieën.

Wil je weten wat Deli Harmony B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deli Harmony B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deli Harmony B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deli Harmony B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Deli Harmony B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deli Harmony B.V.

Bezoekers bekeken ook