Dirma bloem & stijl

Dirma bloem & stijl is een Bloemist gelegen aan Raadhuis 4 in Unknown.

Meer informatie over Dirma bloem & stijl in Unknown

Dirma Bloem & Stijl is de bloemwinkel in het centrum van Hedel waar je terecht kunt voor de mooiste en meest creatieve boeketten, de nieuwste potten en planten en waar ze trots zijn op het werk wat ze voor hun klanten mogen maken. Of het nu gaat om een bedankje, de aankleding van een huwelijksdag of een passend afscheid, bloemen zijn altijd aanwezig bij de mooiste dagen en herinneringen. De winkel koopt dagelijks verse bloemen en is duurzaam gecertificeerd op het hoogste niveau, namelijk goud. Ze geven om hun bloemen en planten en zorgen altijd voor de beste kwaliteit. Daarnaast biedt Dirma Bloem & Stijl ook bloemenabonnementen aan, waarbij je wekelijks of om de week verse bloemen thuis of op kantoor ontvangt. Tenslotte kun je Dirma Bloem & Stijl volgen op Instagram en kun je contact met hen opnemen via telefoonnummer 073-6896690. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag is de winkel gesloten.

Wil je weten wat Dirma bloem & stijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dirma bloem & stijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dirma bloem & stijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dirma bloem & stijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Dirma bloem & stijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dirma bloem & stijl

Bezoekers bekeken ook