Eetwinkel 't Spotje

Eetwinkel 't Spotje is een Snackbar gelegen aan Julianastraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Eetwinkel 't Spotje in Unknown

Eetwinkel 't Spotje is een restaurant gevestigd in Kerkdriel, dat al 75 jaar een familiebedrijf is. Ze begonnen als een kruidenierszaak en zijn later uitgebreid tot een cafetaria en ijssalon. Het restaurant staat bekend om hun huisgemaakte producten, zoals nasi- en bamiballen, spare ribs, saté en haché. Op de menukaart is er ook een speciale biefstuk van het merk Limousin Culinar, dat alleen bij hen verkrijgbaar is. Daarnaast serveren ze geselecteerde wijnen en hebben ze een samenwerking met Run for KiKa Marathon, waarbij ze een vrolijke kinderbox aanbieden waarvan een deel van de opbrengst naar het goede doel KiKa gaat. Je kunt bij Eetwinkel 't Spotje bestellen door te bellen naar 0418-637147 of 0418-637148.

Wil je weten wat Eetwinkel 't Spotje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetwinkel 't Spotje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetwinkel 't Spotje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetwinkel 't Spotje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Eetwinkel 't Spotje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetwinkel ’t Spotje

Bezoekers bekeken ook