gelukspakketje.nl

gelukspakketje.nl is een Cadeauwinkel gelegen aan Wordenseweg 39 in Unknown.

Meer informatie over gelukspakketje.nl in Unknown

Een samenvatting van de tekst is als volgt: Het artikel gaat over Gelukspakketje.nl, een webshop waar diverse woonaccessoires en cadeausets te koop zijn. Een populair product in de webshop zijn de amber geurblokjes, die van oorsprong uit Marokko komen en verkrijgbaar zijn in verschillende geuren. Ook is er een cadeauset met een amber geur, genaamd "Zo trots op jou!!", waarmee je op een speciale manier aan iemand kunt laten weten dat je trots op diegene bent. Daarnaast worden hoefijzers verkocht, die bekend staan als geluksbrengers. Het verhaal achter het geluk dat hoefijzers brengen wordt toegeschreven aan Sint Dunstan. Gelukspakketje.nl bestaat inmiddels anderhalf jaar en steunt regelmatig donatieacties voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson. Klanten kunnen contact opnemen met de webshop voor vragen of opmerkingen, en kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief. Bovendien krijgen klanten 10% korting op hun volgende bestelling.

Wil je weten wat gelukspakketje.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van gelukspakketje.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij gelukspakketje.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je gelukspakketje.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar gelukspakketje.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. gelukspakketje.nl

Bezoekers bekeken ook