Golfschool de Dorpswaard

Golfschool de Dorpswaard is een Golfinstructeur gelegen aan Piekenwaardweg 3 in Unknown.

Meer informatie over Golfschool de Dorpswaard in Unknown

Golfclub De Dorpswaard is een golfbaan gelegen in de Bommelerwaard tussen 's-Hertogenbosch en Zaltbommel. De golfbaan heeft 9 holes en is geschikt voor spelers van alle niveaus. Nieuwe leden en gastspelers zijn van harte welkom, maar het is wel verplicht om vooraf te reserveren. Reserveren kan via de website of telefonisch via de caddiemaster. Het lidmaatschap is aantrekkelijk vanwege de golfalliantie, waarbij leden kunnen spelen op 8 andere banen. Het clubhuis is geopend en de bar en keuken hebben vaste openingstijden. Het adres van de golfclub is Piekenwaardweg 3, Kerkdriel.

Wil je weten wat Golfschool de Dorpswaard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Golfschool de Dorpswaard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Golfschool de Dorpswaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Golfschool de Dorpswaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Golfschool de Dorpswaard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Golfschool de Dorpswaard

Bezoekers bekeken ook