H. Kras Installatieburo

H. Kras Installatieburo is een Verwarmingsinstallateur gelegen aan Heiligenweg 21 in Unknown.

Meer informatie over H. Kras Installatieburo in Unknown

H. Kras Installatieburo is een gespecialiseerd familiebedrijf dat sinds 1984 actief is in de installatietechniek. Ze werken met ITC-level 1 gecertificeerde thermografen en bieden diensten aan zoals gebouwenthermografie, het opsporen van lekkages en preventieve controle van elektrische schakelingen of motoren. Daarnaast zijn ze ervaren in het installeren en onderhouden van gas- en watertoestellen, centrale verwarming, sanitair en airconditioning. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en biedt service- en onderhoudsabonnementen aan. Met een grote klantenkring van particulieren en kleine en middelgrote bedrijven hebben ze een goede reputatie opgebouwd. Als Nederland in 2050 CO2-neutraal wil zijn, is de warmtepomp een duurzaam alternatief voor aardgasverwarming. H. Kras Installatieburo kan ook advies geven en warmtepompen installeren. Neem contact op met hun medewerkers voor meer informatie.

Wil je weten wat H. Kras Installatieburo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Kras Installatieburo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Kras Installatieburo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Kras Installatieburo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar H. Kras Installatieburo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Kras Installatieburo

Bezoekers bekeken ook