Handelsonderneming De Schans BV

Handelsonderneming De Schans BV is een Grondverzet gelegen aan Drielseweg 46A in Unknown.

Meer informatie over Handelsonderneming De Schans BV in Unknown

De Schans BV is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in verschillende sectoren, waaronder de groensector, grond-, weg- en waterbouw, en de bouw, sloop en recycling. Ze zijn bekend om hun Knikmops machines en bestratingsmaterieel. Vanaf 2021 bieden ze ook Optimas materieel aan en in 2022 zullen ze hun eerste mini-shovel, genaamd de RELLY, introduceren. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn diensten en materialen voor stratenmakers, maar ook hoveniers- en bouwbedrijven weten hen steeds vaker te vinden. De Schans BV hecht veel waarde aan service, heeft een modern magazijn en is dagelijks open. Ze hebben ook een gereedschapswinkel voor stratenmakers en meer dan 100 hulpstukken op voorraad. Het bedrijf biedt ook reparaties op locatie aan en heeft een servicewagen voor het verlenen van service. Als klant kunt u een machine op proef krijgen of een demonstratie aanvragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Schans BV via hun contactgegevens.

Wil je weten wat Handelsonderneming De Schans BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelsonderneming De Schans BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelsonderneming De Schans BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming De Schans BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Handelsonderneming De Schans BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelsonderneming De Schans BV

Bezoekers bekeken ook