HEMA Kerkdriel

HEMA Kerkdriel is een Warenhuis gelegen aan Monseigneur Zwijsenplein 18 in Unknown.

Meer informatie over HEMA Kerkdriel in Unknown

Bij HEMA Kerkdriel kun je terecht voor verschillende producten, zoals kleding, taarten, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze op te halen in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorging, ontvang je je bestelling binnen 1-2 werkdagen. Als je ervoor kiest om je bestelling op te halen in de winkel, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt veel artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, maar er zijn enkele uitzonderingen zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA kun je ook de voorraad in de winkel online bekijken. Daarnaast kun je bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat je oude apparaat gratis inleveren bij de HEMA winkel.

Wil je weten wat HEMA Kerkdriel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Kerkdriel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Kerkdriel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Kerkdriel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar HEMA Kerkdriel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Kerkdriel

Bezoekers bekeken ook