Hervormde Gemeente

Hervormde Gemeente is een Hervormde kerk gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Hervormde Gemeente in Unknown

In deze tekst wordt verwezen naar een bijbeltekst waarin Jezus zegt dat wie van het water drinkt dat Hij geeft, niet meer zal dorsten en dat dit water een fontein van eeuwig leven zal worden. Vervolgens wordt er informatie gegeven over het live volgen van diensten via een beeldverbinding en het meeluisteren via kerkdienstgemist.nl of de website van Hervormd Hedel. Daarnaast wordt er aangegeven dat hoewel er weer fysiek gecollecteerd wordt tijdens de eredienst, het ook nog steeds mogelijk is om digitaal te doneren. Door op de collectezak te klikken kan er via iDEAL een gift worden betaald. Het geld wordt gestort op een verzamelrekening en vervolgens overgemaakt naar de rekening van de kerkelijke gemeente. Er wordt benadrukt dat het invullen van naam en e-mailadres niet nodig is op de eerste pagina en dat er op de tweede pagina twee vakjes aangevinkt moeten worden om verder te gaan naar de betalingsomgeving van de bank. Tot slot wordt er op de website van de kerkelijke gemeente informatie gegeven over de preekbeurten, activiteiten, adressen en de verschillende verenigingen en commissies binnen de gemeente. Er wordt gehoopt dat de website een meerwaarde zal zijn voor de gemeente en dat mensen elkaar kunnen ontmoeten tijdens diensten of activiteiten.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hervormde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente

Bezoekers bekeken ook