Het Hart van Alem

Het Hart van Alem is een Bed & Breakfast gelegen aan Sint Odradastraat 5 in Unknown.

Meer informatie over Het Hart van Alem in Unknown

Midden in natuurgebied de Bommelerwaard ligt Boutique Bed & Breakfast Het Hart van Alem, een voormalig veerhuis met 5 sfeervolle kamers en 1 suite. Het biedt een prachtig uitzicht over de landerijen en de mogelijkheid om te wandelen in de Bommelse Uiterwaarden. Marjolein & Freek, de eigenaren, zijn dol op koken en openen regelmatig het restaurant en terras. Daarnaast is de locatie ook beschikbaar voor (zakelijke) meetings, evenementen en privé etentjes. Het monumentale pand is 225 jaar oud en de ideale plek om te ontspannen. Het Hart van Alem ligt centraal in Nederland en is een perfecte uitvalsbasis om de provincies Noord-Brabant en Gelderland te ontdekken. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Het Hart van Alem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Hart van Alem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Hart van Alem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Hart van Alem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Het Hart van Alem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Hart van Alem

Bezoekers bekeken ook