Hoppies

Hoppies is een Speeltuin gelegen aan Zandweg 17 in Unknown.

Meer informatie over Hoppies in Unknown

Bij Hoppies kun je genieten van een dag vol plezier in de natuur. Je kunt er spelen, bijpraten, koffie drinken, huisgemaakte lekkernijen eten, lunchen en borrelen met familie, vrienden of collega's. Daarnaast biedt Hoppies ook arrangementen aan, zoals een buffet of BBQ voor vriendengroepen, families of personeel. Het speelpark van Hoppies is begonnen als een maisdoolhof maar is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige natuurspeeltuin met water, zand en groen. Hier kun je midgetgolfen, ravotten of picknicken. Ook kun je bij Hoppies terecht voor kinderfeestjes, partijtjes, workshops en andere vieringen, zoals verjaardagen, trouwdagen of jubilea. De locatie kan exclusief worden afgehuurd. Daarnaast is er een horecagelegenheid waar je kunt genieten van koffie, lunch, hapjes en drankjes. Eigen eten en drinken meebrengen is toegestaan, maar alleen voor consumptie in de natuur rondom Hoppies. Tot slot is er ook een camperlocatie waar je kunt overnachten en waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en borrel in de horeca van Hoppies.

Wil je weten wat Hoppies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoppies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoppies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoppies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hoppies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoppies

Bezoekers bekeken ook