HRC'14 Locatie Rossum

HRC'14 Locatie Rossum is een Sportcomplex gelegen aan Maarten van Rossumstraat 2A in Unknown.

Meer informatie over HRC'14 Locatie Rossum in Unknown

HRC'14 is een jonge voetbalclub die in 2014 is opgericht na een fusie tussen de voetbalclubs van de buurtdorpen Hurwenen en Rossum. Naast de jeugdelftallen spelen ook de seniorenteams sinds 2014 gezamenlijk hun wedstrijden. Door de fusie heeft HRC'14 acht seniorenteams, tien jeugdteams en een G-team. De leden hebben de naam "Hurwenen Rossum Combinatie 2014" en de clubkleuren blauw/zwart gekozen tijdens een ledenvergadering. Alle thuiswedstrijden worden momenteel gespeeld op het HRC'14 complex in Hurwenen. De club organiseert regelmatig activiteiten en staat open voor input en ideeën van de leden. Op de website van HRC'14 is een activiteitenagenda te vinden en er is ook een overzicht van de sponsors van de club.

Wil je weten wat HRC'14 Locatie Rossum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HRC'14 Locatie Rossum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HRC'14 Locatie Rossum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HRC'14 Locatie Rossum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar HRC'14 Locatie Rossum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HRC’14 Locatie Rossum

Bezoekers bekeken ook