Investeer in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen voor een duurzamere Bommelerwaard

Van 15 mei tot en met 26 juni kun je deelnemen aan Burgerwindpark A2 Lage Rooijen door obligaties te kopen. Coöperatie Bommelerwaard haalt in deze periode haar eigen vermogen van 3,5 miljoen op en hoopt dat zoveel mogelijk mensen uit de Bommelerwaard meedoen. Met deze investering draag je bij aan de ontwikkeling van schone energie in de Bommelerwaard en ondersteun je de lokale energietransitie.

Burgerwindpark-A2-Lage-Rooijen

“We werken samen met de Bommelerwaard aan een beter milieu en een sterke lokale economie. Elke investering brengt ons een stap dichter bij een duurzamere regio,” zegt Remco Reijke, voorzitter van Energiecoöperatie Bommelerwaar.

Een obligatie is €250 per stuk, met een rente van 4,5 – 7,0 % per jaar. De looptijd van de obligaties is 15-20 jaar. Degenen die in een straal van 2,2 km van het Burgerwindpark wonen, krijgen voorrang om te investeren.

"We zijn blij met de steun die we al hebben en hopen dat meer mensen uit Bommelerwaard en daarbuiten zich aansluiten," zegt Jan Voskamp, bestuurslid van Coöperatie Bommelerwaar en directielid van het windpark. "Bij deelname word je automatisch lid van de coöperatie waardoor je ook zeggenschap krijgt over onze projecten. Elke bijdrage helpt en maakt zichtbaar verschil."

Ada-Boerma-BWPA2-LR-1

Foto Ada Boerma

Ada Boerma woont in Ammerzoden en is oud burgemeester van Maasdriel. ‘Ik doe mee omdat we met lokale energie investeren in een mooie Bommelerwaard en een duurzame toekomst’. Fotografe: Christine Wevers

Loes-van-Genderen-BWPA2-LR-1

Foto Loes van Genderen

Loes van Genderen woont in Aalst en is lid van Coöperatie Bommelerwaar. ‘Ik geloof erin dat we samen, zowel jong als oud, verandering voor elkaar krijgen. Daarom ben ik lid van de coöperatie’. Fotografe: Christine Wevers

Lees het volledige artikel bij Coöperatie Bommelerwaard.

Laat dit artikel viral gaan in Maasdriel, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deMaasdrielgids.nl
Redactie deMaasdrielgids.nl

Nieuws door Coöperatie Bommelerwaard. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. Investeer in Burgerwindpark A2 Lage Rooijen voor een duurzamere Bommelerwaard

Gerelateerde berichten