iStore V.W.

iStore V.W. is een Computerwinkel gelegen aan De Haar 27 in Unknown.

Meer informatie over iStore V.W. in Unknown

Bij deze winkel kun je terecht voor verschillende soorten MacBooks, zowel nieuw als refurbished. Ze hebben onder andere de MacBook Pro 14'' 2021 M1 Max 32GB 1TB op voorraad. Ook hebben ze refurbished MacBook Pro's, die zowel goed zijn voor het milieu als voor je portemonnee. Ben je een ondernemer? Dan kun je bij deze winkel terecht voor BTW-deals. Ze hebben ook video's waarin ze uitleg geven over de refurbished MacBooks. Daarnaast bieden ze ook reparaties aan voor kapotte iPhones. Voor studenten zijn de Newfurbished MacBook Pro 13'' modellen perfect voor in de collegezaal. Verder hebben ze een blog waarin ze updates geven, bijvoorbeeld over de openingstijden tijdens de lockdown en de COVID-19 maatregelen. Je kunt live chatten met een specialist of bellen en mailen voor vragen. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en advies te ontvangen. Kortom, ze bieden een goede klantenservice en hebben een breed assortiment aan MacBooks.

Wil je weten wat iStore V.W. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van iStore V.W. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij iStore V.W.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je iStore V.W. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar iStore V.W. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. iStore V.W.

Bezoekers bekeken ook