Janse Afbouw

Janse Afbouw is een Aannemer gelegen aan Drielseweg 32 in Unknown.

Meer informatie over Janse Afbouw in Unknown

Janse Afbouw is een bedrijf dat gespecialiseerd is in afbouwwerkzaamheden. Ze regelen alles, van het plaatsen van scheidingswanden en systeemplafonds tot het monteren van kozijnen en het stucen van wanden en plafonds. Het voordeel van Janse Afbouw is dat ze als enige partij alles voor je regelen, waardoor de planning altijd naadloos op elkaar aansluit. Ze denken altijd in mogelijkheden en zien ieder project als een uitdaging. Communicatie is de sleutel tot succes en daarom beginnen ze altijd met een uitgebreid gesprek om de wensen van de klant in kaart te brengen. Ze hebben ook een timmerwerkplaats waar ze onder andere houten kozijnen, deuren en plinten maken. Janse Afbouw heeft al verschillende projecten uitgevoerd, waaronder de transformatie van het voormalig kantoor van ABN AMRO in Tilburg en Hotel Holliday Inn in Almere. Als je meer informatie wilt of vragen hebt, kun je vrijblijvend contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Janse Afbouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janse Afbouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janse Afbouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janse Afbouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Janse Afbouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janse Afbouw

Bezoekers bekeken ook