Kapsalon Y. Verlouw

Kapsalon Y. Verlouw is een Winkel voor gezondheids- en schoonheidsartikelen gelegen aan Kerkstraat 37 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Y. Verlouw in Unknown

Kapsalon Y. Verlouw is een kapsalon voor dames en heren die sinds 1996 gevestigd is in Kerkdriel. Ze zijn begonnen in een pand aan de Julianastraat en zijn in 2003 verhuisd naar de Kerkstraat. Door passie en trainingen te combineren, hebben ze een gezellige sfeer weten te creëren en leveren ze de kwaliteit waar hun klanten op kunnen rekenen. Met 6 medewerkers staan ze 6 dagen per week klaar voor behandelingen en advies. Sinds 2011 zijn ze gecertificeerd om mediceuticals te gebruiken. Ze hopen u binnenkort in hun salon te mogen begroeten, waar de koffie altijd klaarstaat.

Wil je weten wat Kapsalon Y. Verlouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Y. Verlouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Y. Verlouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Y. Verlouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kapsalon Y. Verlouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Y. Verlouw

Bezoekers bekeken ook