Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden

Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden is een Kinderdagopvang gelegen aan Het Bussche Kempke 2 in Unknown.

Meer informatie over Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden in Unknown

Ben je op zoek naar een kinderdagverblijf in Ammerzoden waar je je kind met een gerust hart naartoe kunt brengen? Bij KDV Pippi ben je aan het juiste adres. Ze bieden flexibele haal- en brengtijden en zelfs kinderopvang op zaterdag. Het kinderdagverblijf werkt met ervaren pedagogische medewerkers die zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Het bevindt zich in het gezellige dorp Ammerzoden en is volledig ingericht voor kinderen, met speelgoed voor alle leeftijden en een buitenspeelplaats. Een dag bij Kinderopvang Pippi begint met het brengen van de kinderen tussen 7:00u en 9:00u. Daarna volgt een gezamenlijk fruithapje en een leuke activiteit. Na de lunch en een middagdutje is er weer een activiteit. De kinderen kunnen tussen 16:00u en 18:30u worden opgehaald. In het kinderdagverblijf werken ze met vaste stamgroepen, afgestemd op de leeftijd en ontwikkelingsniveau van het kind. De groepsruimtes en activiteiten worden ook aangepast aan de behoeften van de groep. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag t/m vrijdag van 7:00u-18:30u. Wil je meer informatie of een rondleiding? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf Pippi Ammerzoden

Bezoekers bekeken ook