Lee Style Internal Martial Arts

Lee Style Internal Martial Arts is een Vechtsportschool gelegen aan Deken Wehmeijerhof 1 in Unknown.

Meer informatie over Lee Style Internal Martial Arts in Unknown

Lee Style Internal Martial Arts is een school in Nederland waar de authentieke Lee Style wordt beoefend. Deze stijl maakt gebruik van verschillende disciplines uit de oosterse bewegingsleer en legt de nadruk op zowel uiterlijke als innerlijke beweging, waarbij de innerlijke kracht een belangrijke rol speelt. De Lee Style, ook wel bekend als de Yin-Yang Stijl, staat bekend om de perfecte harmonie en balans van alle bewegingen. Naast de gevechtskunst, zoals (Feng Shou) Kung Fu en Kids Kung Fu, vormt de Lee Style ook de basis voor Tai Chi en Qigong, die vooral gericht zijn op ontspanning en gezondheid. De lessen van IMA bieden een complete training waarin alle aspecten van de Lee Style aan bod komen. Momenteel worden er al lessen Kids Kung Fu gegeven in Velddriel en bij genoeg interesse zullen er ook lessen Tai Chi/Qigong, Kung Fu en IMA voor volwassenen starten. Meer informatie is te vinden op de lesinformatie pagina. Daarnaast is het mogelijk om ook op locatie lessen te verzorgen en worden er regelmatig updates geplaatst op de nieuws pagina. De focus van de website ligt op het verspreiden van de Lee Style en bij interesse of vragen kan er altijd contact opgenomen worden.

Wil je weten wat Lee Style Internal Martial Arts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lee Style Internal Martial Arts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lee Style Internal Martial Arts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lee Style Internal Martial Arts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Lee Style Internal Martial Arts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lee Style Internal Martial Arts

Bezoekers bekeken ook