Linda Sport & Coaching

Linda Sport & Coaching is een Personal trainer gelegen aan Achterhoek 6 in Unknown.

Meer informatie over Linda Sport & Coaching in Unknown

Actief bezig zijn met een gezonde en actieve leefstijl geeft een gevoel van geluk en kracht. Linda is een personal coach voor sport en voeding en helpt jou om grenzen te verkennen en te verleggen in de omgang met anderen en met jezelf. Met behulp van Linda ontdek je wat jou daadwerkelijk in je kracht doet komen te staan. Een personal coach zorgt ervoor dat je sneller resultaat behaalt en biedt zowel fysieke als mentale ondersteuning. De trainingen vinden plaats bij jou thuis, in de buitenlucht of op locatie. Als gewichtsconsulent bekijkt Linda het gehele plaatje, inclusief dieetverleden, leefstijl, lichaamssamenstelling, medische achtergrond en doelstelling. Ze biedt advies op maat. Linda biedt lessen voor iedereen, zowel binnen als buiten, op maat van de muziek of juist niet. Er is voor iedereen wel een gepaste training te vinden. Daarnaast biedt Linda ook seniorenfit lessen aan, waarbij flexibiliteit, kracht, mobiliteit, uithoudingsvermogen en balans centraal staan. Ook mensen met een beperking zijn welkom. Linda biedt personal training aan om een juiste houding aan te nemen tijdens het sporten en blessures te voorkomen. Meld je aan via de website om een gratis introductie training te volgen en te ervaren hoe fijn het is om met een gezellige groep mensen te sporten.

Wil je weten wat Linda Sport & Coaching verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linda Sport & Coaching of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linda Sport & Coaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linda Sport & Coaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Linda Sport & Coaching reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linda Sport & Coaching

Bezoekers bekeken ook