Meubel & Maatwerk

Meubel & Maatwerk is een Meubelwinkel gelegen aan Weteringshoek 4 in Unknown.

Meer informatie over Meubel & Maatwerk in Unknown

Ons bedrijf, Meubel & Maatwerk, is begonnen met het maken van meubels en interieurs van steigerhout. Door de vraag van klanten zijn we ons ook gaan ontwikkelen in het werken met andere houtsoorten zoals mdf, hpl en fineer. We staan bekend om ons vakmanschap, kwalitatieve meubels en deskundig advies. We denken graag met je mee en geven eerlijk advies. Onze passie en inzet is altijd 100% en we streven naar goede communicatie. We bieden maatwerk meubels en interieurs voor zowel particulieren als bedrijven, zowel voor binnen als buiten. Hoewel maatwerk meubels meestal duurder zijn, zijn ze wel helemaal afgestemd op jouw wensen en situatie. Ze zorgen voor een rustige en ruimtelijke uitstraling en bieden praktisch gebruiksgemak. We helpen je graag met jouw maatwerk interieur.

Wil je weten wat Meubel & Maatwerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meubel & Maatwerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meubel & Maatwerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meubel & Maatwerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Meubel & Maatwerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meubel & Maatwerk

Bezoekers bekeken ook