Mijn tas & ik

Mijn tas & ik is een Winkel voor bijzondere boeken gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over Mijn tas & ik in Unknown

Mijn tas & ik is een initiatief dat kinderen helpt om op een speelse manier om te gaan met ingrijpende gebeurtenissen. Ze bieden speciale tassen aan met daarin een persoonlijk doe- en bewaarboek. De tassen helpen kinderen om antwoorden te vinden op vragen zoals "Wat gaat er gebeuren?" en "Wat vind ik daarvan?" door middel van tekenen, lezen, praten, schrijven en spelen. Op dit moment zijn er verschillende thema-producten beschikbaar, waaronder een herinneringstas, een ziekenhuistas, een scheidingsstas, een tekentas genaamd "Dit ben ik", een herinneringstas voor mensen met een beperking en extra producten.

Wil je weten wat Mijn tas & ik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijn tas & ik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijn tas & ik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn tas & ik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Mijn tas & ik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijn tas & ik

Bezoekers bekeken ook