Mywabi

Mywabi is een Winkel in aardewerk gelegen aan Bernseweg 20h in Unknown.

Meer informatie over Mywabi in Unknown

Mywabi is een online winkel die uniek handgemaakt Japans servies aanbiedt. Ze hebben een breed assortiment van theekopjes, theepotten, borden, kommen en meer. Het servies is gemaakt van porselein en keramiek en wordt rechtstreeks uit Japan geïmporteerd. Elk stuk is handgemaakt en daarom volstrekt uniek, met kleine imperfecties die het servies juist bijzonder maken. Mywabi is ook bekend in de media, zoals in het Financieel Dagblad, Quote en VT Wonen. Het servies wordt gebruikt door stylisten, interieurontwerpers en bekende chefs. In de webshop van Mywabi kun je kiezen uit ongeveer 150 verschillende producten en je kunt ook je eigen servies samenstellen. Als je niet kunt kiezen, kun je de showroom in Ammerzoden bezoeken. Mywabi biedt ook speciale condities voor restaurants en B2B/Retail. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en nieuwtjes, dan kun je je aanmelden voor een seintje.

Wil je weten wat Mywabi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mywabi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mywabi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mywabi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Mywabi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mywabi

Bezoekers bekeken ook