Nailstudio Jurdeane

Nailstudio Jurdeane is een Nagelstudio gelegen aan Monseigneur Verhoeksstraat 7 in Unknown.

Meer informatie over Nailstudio Jurdeane in Unknown

Bij Nailstudio Jurdeane kunt u terecht voor al uw nagelwensen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals een verzorgende manicure, French Manicure, nail art en bruidsnagels. De nagelsalon is gevestigd in Velddriel en is goed bereikbaar via de snelweg A2. De nagelstyliste, Jurdeane Meesters, is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en biedt professionele behandelingen aan. U kunt kiezen voor kunstnagels op basis van sjablonen of tips, maar ook voor de verzorging en decoratie van uw eigen nagels. Daarnaast bieden ze ook acryl- en gelnagels aan, evenals de BIAB- en iGel-behandelingen. Voor mooie nagels en verzorgde handen kunt u ook kiezen voor een (Russische) manicure. Neem contact op met Nailstudio Jurdeane voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Nailstudio Jurdeane verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailstudio Jurdeane of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailstudio Jurdeane? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailstudio Jurdeane het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Nailstudio Jurdeane reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailstudio Jurdeane

Bezoekers bekeken ook