Newtone

Newtone is een Muziekwinkel gelegen aan Maasboulevard 107 in Unknown.

Meer informatie over Newtone in Unknown

Bij NEWTONE kun je terecht voor zelfbouw van gitaareffecten. Veel muzikanten bouwen, repareren of onderhouden hun eigen apparatuur en in Nederland wordt het steeds moeilijker om componenten tegen een redelijke prijs te vinden. Daarom heeft NEWTONE een winkel opgezet gespecialiseerd in deze artikelen. Ze kopen in grotere aantallen in, waardoor de prijzen betaalbaar blijven. Ze zijn ook altijd op zoek naar moeilijk verkrijgbare componenten die gebruikt worden in klassieke effecten. Het doel van de winkel is om de Nederlandse muziek-knutselaar van dienst te zijn en alles te kunnen bieden om zelfbouwprojecten te verwezenlijken. Naast componenten biedt NEWTONE ook een forum aan waar zelfbouwers elkaar kunnen helpen. Daarnaast zijn er nu ook BC108A, BC108B en BC108C metal can transistors verkrijgbaar in de webwinkel, evenals een batch OC44 transistors van uitmuntende kwaliteit.

Wil je weten wat Newtone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Newtone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Newtone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Newtone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Newtone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Newtone

Bezoekers bekeken ook