OLMATIC

OLMATIC is een Kledingwinkel gelegen aan Akkerseweg 16 in Unknown.

Meer informatie over OLMATIC in Unknown

Olmatic heeft een geautomatiseerd systeem ontwikkeld voor de distributie, logistiek en onderhoud van Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM's). Het systeem maakt het gebruik van PBM's transparant en voorkomt oneigenlijk gebruik en diefstal. Daarnaast kan het systeem ook rapporteren wanneer medewerkers geen beschermingsmiddelen gebruiken, waardoor onveilige situaties voorkomen kunnen worden. Het geautomatiseerde distributiesysteem van Olmatic zorgt voor een enorme reductie van verlies en diefstal, aantoonbaar gebruik en beschikbaarheid per medewerker, logistieke voordelen en kostenbesparing. Ook biedt Olmatic een oplossing voor het beheer en de logistiek van bedrijfskleding. Het systeem reguleert het gebruik van kleding middels een krediet, waardoor een regelmatig en gepland kledinggebruik ontstaat en slapende voorraden worden voorkomen. Het systeem is eenvoudig in gebruik, duurzaam en vereist slechts 1 vierkante meter per automaat vloeroppervlak. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Olmatic.

Wil je weten wat OLMATIC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van OLMATIC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij OLMATIC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je OLMATIC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar OLMATIC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. OLMATIC

Bezoekers bekeken ook