Optima Sports

Optima Sports is een Sportwinkel gelegen aan Gouwakker 4 in Unknown.

Meer informatie over Optima Sports in Unknown

Optima Sports is een wereldwijde groothandel in originele hockeygrepen. Ze hebben meer dan 24 jaar ervaring in accessoires voor hockey, tennis en badminton en zijn nu gespecialiseerd in hockeygrepen. Hun missie is om de wereld te voorzien van de beste hockeygrepen van topklasse. Optima Sports is gevestigd in Nederland en biedt vier soorten grepen aan: de Original Chamois, Multi Chamois, Royal Touch en Softy Wet. Deze grepen kunnen overgrips of vervangingsgrepen zijn. Daarnaast kunnen ze ook gepersonaliseerde labels en verpakkingen aanbieden. Als je interesse hebt, kun je contact met hen opnemen voor een offerte.

Wil je weten wat Optima Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Optima Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Optima Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Optima Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Optima Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Optima Sports

Bezoekers bekeken ook