Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen

Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen is een Meubelmakerij gelegen aan Parallelweg 9H in Unknown.

Meer informatie over Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen in Unknown

HandgemaaktLIEFDE voor DESIGN is een winkel die handgemaakte producten van hedendaagse keramiek aanbiedt. Ze hebben een collectie servies en interieurdecoraties, zoals een serveerschaal en een grote vaas. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke en lokale materialen. De winkel heeft ook een Maia Journal waarin ze schrijven over hun passie voor kleine producties en de magie die daarmee gepaard gaat. Verder bieden ze klantenservice en hebben ze een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden.

Wil je weten wat Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pim Meubels, Interieur- & Scheepsbetimmeringen

Bezoekers bekeken ook