Proffit Functional Fitness

Proffit Functional Fitness is een Fitnessprogramma gelegen aan Dreef 2A in Unknown.

Meer informatie over Proffit Functional Fitness in Unknown

Proffit Functional Fitness is een fitnesscentrum gelegen in de zuidelijke Bommelerwaard en omstreken. Ze bieden een moderne sportaccommodatie met professionele apparaten en hulpmiddelen waar iedereen met plezier aan zijn conditie en gezondheid kan werken. Deskundige begeleiding is ook beschikbaar. Het lidmaatschap bij Proffit begint vanaf enkele tientjes per maand, afhankelijk van het gekozen abonnement. Leden kunnen deelnemen aan fitnesslessen of zelfstandig en in hun eigen tempo trainen. De openingstijden van het fitnesscentrum zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Proffit Functional Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proffit Functional Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proffit Functional Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proffit Functional Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Proffit Functional Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proffit Functional Fitness

Bezoekers bekeken ook