Quik Pootaardappelen

Quik Pootaardappelen is een Landbouwhuis gelegen aan Hoge Heiligenweg 19 in Unknown.

Meer informatie over Quik Pootaardappelen in Unknown

Quik Pootaardappelen is een groothandel gespecialiseerd in pootaardappelen. Ze hebben een breed assortiment van ongeveer dertig verschillende rassen pootaardappelen, die zowel online besteld kunnen worden als in de winkel gekocht kunnen worden. Naast pootaardappelen verkopen ze ook plantuitjes, sjalotten en zaden van topkwaliteit. Bij het online bestellen van pootaardappelen heeft u de keuze tussen twee verschillende maten, namelijk de kleine maat en de grote maat. Quik Pootaardappelen biedt ook de mogelijkheid om de bestelling online te plaatsen en deze binnen drie werkdagen thuis te laten bezorgen. Voor bestellingen van meer dan 50 kg pootaardappelen kunt u contact opnemen voor extra kortingen. Het bedrijf is gevestigd in Ammerzoden en Hedel en verzendt de bestellingen via PostNL. Verzendkosten bedragen altijd € 6,45 en de betaling kan veilig via iDeal worden gedaan.

Wil je weten wat Quik Pootaardappelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quik Pootaardappelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quik Pootaardappelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quik Pootaardappelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Quik Pootaardappelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quik Pootaardappelen

Bezoekers bekeken ook